Søke om forbrukslån uten kredittsjekk

Mange av oss har tenkt tanken om å søke et forbrukslån. Kanskje det er ting man trenger til huset eller en reise en har drømt om. Noen ganger må man gjøre en investering som haster uten at man har de nødvendige midlene for hånden. Flekkejordsparebank er en av bankene som kan tilby hjelp når man trenger det.

Lån på dagen er en mulighet når man trenger ekstra penger til noe. Noen ganger har man kanskje behov for å søke et lån uten at noen sjekker om vi er kredittverdige. Dette er et lån man har større sjanser for å få innvilget ettersom banken ikke vil sjekke kreditthistorien til søkeren på forhånd.

Bankene må vurdere nye kunder

Når man søker om lån, vil banken i de fleste tilfeller sjekke kundens kreditthistorie. Denne historien forteller om eventuelle feilgrep man eventuelt har gjort tidligere. Det vil for eksempel vise om kunden har holdt betalingsfrister eller brukt andre tjenester i banken. Hvis noe ikke er overholdt etter avtale, kan dette gå til inkasso og vises på kreditthistorien.

Bankene foretar en kreditthistorie for lettere å avgjøre hvem de vil låne penger til, eller ikke. De tar en avgjørelse basert på om de tror kunden vil betale tilbake det de har lånt. Den beste måten å bli kvitt en betalingsanmerkning er å betale det utestående. Men noen banker vil også tilby lån uten å foreta denne sjekken.

Økonomisk påfyll

Det er mange ting man av og til kan trenge lån til. Vaskemaskinen kan gå i stykker, eller en ødelagt PC hindrer en i å gjøre jobben. Det er i disse situasjonene man kunne trenge litt ekstra økonomisk påfyll. I noen tilfeller er det bedre å gjøre nødvendige innkjøp med det samme, og heller betale tilbake over tid.

Hvis det er lenge til neste lønning og bilen har gått i stykker, kan et forbrukslån være løsningen. Hvorfor ikke betale ferieturen på forhånd mens billettene er rimeligere enn rett før man skal dra? Det kan også ha vært en dårlig måned rent inntektsmessig, og da kan det være godt å ha noe å lene seg på.

Lån er en privatsak

Lån uten kredittsjekk gjør hele låneprosessen mye raskere fordi lånebeløpet ikke er så høyt. På denne måten løper ikke banken risikoen for å tape mange penger. Hvis man har en betalingsanmerkning, er sjansen liten for ordinære lån. Det kan være noe som henger igjen fra fortiden, men det trenger ikke å bety at man er en dårlig betaler.

Beslutningen om å ta opp lån uten kredittvurdering er en privatsak. Noen trenger en løsning som passer spesielt deres behov. Det er ikke alltid lett å finne ut av hva som passer best, og da kan man søke råd i banken. Det finnes også mange gode nettsider hvor man kan sammenligne de forskjellige lånetypene.

God kommunikasjon med banken er viktig

Å låne uten kredittsjekk innebærer en viss risiko for bankene, men det er en fordel for den som låner. Man er fri til å gjøre hva man vil med pengene, men det lønner seg å sette opp en tilbakebetalingsplan. Forbrukslånet blir rimeligere å ha hvis man er i stand til betale tilbake innen kort tid.

Hvis man har problemer med å betale tilbake en måned, er det alltid fornuftig å dele denne informasjonen med långiveren. I disse tilfellene er god kommunikasjon alltid nøkkelen. På den måten kan man finne en løsning som passer både banken og kunden. Dette gjelder uansett hvilken type lån man måtte ha, og uansett hvor stort det er.

Små lån med stor frihet

  • Søk lån uten kredittgrense på SMS
  • Forbrukslån uten sikkerhet
  • Aldersgrense fra 18 år

For å få innvilget et lån uten kredittsjekk har som regel bankene en aldersgrense, og denne kan variere. Søkere må være norske statsborgere. Låneaktørene dropper kredittsjekken på lån opptil 5 000 kroner da dette koster dem penger. Man kan som regel søke på både SMS og e-post uten å stille med noen form for garanti.